Jaguar Forums Feedback & Suggestion Center Need help with Jaguar Forums? Ask here! Have a suggestion to help improve Jaguar Forums? Tell us here....THIS SECTION IS NOT FOR TECHNICAL QUESTIONS

advance auto hi-jacking

 
  #1  
Old 02-10-2015, 10:35 PM
jerry_hoback's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: May 2007
Location: Michigan City, Indiana
Posts: 1,796
Received 372 Likes on 306 Posts
Default advance auto hi-jacking

Ive been trying to search a few things today. Ive been using the "search this forum" button upper right of listings. Each time I enter a search I get sent to an Advance Auto perks page that requires me to sign up for their system but gives no hint how to bypass or even if i do sign up, whether i will then be sent on to my search. Ive got nothing against Advance (yet) but really? Is this needed?
 
  #2  
Old 02-11-2015, 03:07 AM
GGG's Avatar
GGG
GGG is online now
Join Date: Dec 2011
Location: Durham, UK
Posts: 108,622
Received 10,166 Likes on 8,372 Posts
Default

Jerry,

The forum is not to blame for this one. These 'Pop Ups' or redirects will be from your web browser delivering relevant advertising resulting from your browsing history.

Clearing browser history will reduce the instances but installing a Pop Up Blocker is the most effective. I use Firefox as my web browser of choice with Ad Blocker Plus installed as an extension and never see any Pop Ups. Similar solution are available for other popular web browsers.

Graham
 
  #3  
Old 02-11-2015, 05:14 AM
Join Date: Jan 2014
Location: Brisbane,Australia
Posts: 23,553
Received 4,489 Likes on 3,419 Posts
Default

I use Google Chrome with Adblock Plus, never a problem since installing it. I used the link in the thread below.

https://www.jaguarforums.com/forum/j...solved-118998/
 
  #4  
Old 02-11-2015, 09:48 AM
retromotors's Avatar
Senior Member
Join Date: May 2010
Location: Mississippi
Posts: 670
Received 128 Likes on 83 Posts
Default

I've been having the same problem, but only for the past week or so.
Here's my layman's description of the problem. Just my attempt to describe it as best I can.
(Obviously, I don't speak geek!)
(edit) ... oops, forgot to mention I'm using Firefox.

The Advance Auto popup is on the right side of the screen.
When you attempt to search the forum, or to close a forum image you have opened ... the "X" you have to click overlays the popup. It is still vaguely visible underneath the image/selection box.

When you click the X, it goes "through" the forum screen and activates the popup beneath it.

Again, this has only been for the last week or so, and only with the Advance Auto ad.
I (quite obviously!) don't know much about what's involved, but it seems to me that the issue would be with the forum's site rather than the popup underneath?
Or maybe not.
Just sayin'.
Retro
 

Last edited by retromotors; 02-11-2015 at 09:59 AM.
  #5  
Old 02-11-2015, 10:28 AM
Join Date: Apr 2012
Location: Summerville, South Carolina
Posts: 18,119
Received 2,821 Likes on 2,560 Posts
Default

I've been getting the same thing that retromotors sees but only when the pictures are in the first few posts of a thread and the picture extends across the right side of the page.

I used to be able to not even see the ads by changing the style of the forum - but the only option via the Quick Style link at the bottom of the page is Jaguar37 and in the User CP, I have Default selected.
 
  #6  
Old 02-11-2015, 11:11 AM
Join Date: Oct 2007
Location: PHX some of the time
Posts: 101,089
Received 4,717 Likes on 4,237 Posts
Default

I'm using FF and adblocker with no problems, but I had to use IE for something and got the pop up there. (no adblocker)
 
  #7  
Old 02-11-2015, 11:45 AM
Cadillac's Avatar
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Planetarium
Posts: 11,353
Received 602 Likes on 420 Posts
Default

Use Opera with Avira Browser add-on and cancel all stupid annoying excruciatingly google ads
 
  #8  
Old 02-15-2015, 09:30 AM
jerry_hoback's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: May 2007
Location: Michigan City, Indiana
Posts: 1,796
Received 372 Likes on 306 Posts
Default

With tongue set firmly in cheek: Oh sure! Blame my browser! as if it ever did anything to you.
It hasn't happened again, so I'm going to continue as if nothing had happened.. Being a low-tech person, I tend to spend a lot more time trying to search things on the web and fix my computer problems than I need to. Thanks for the replies.
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
drewlabarbera
New Member Area - Intro a MUST
8
09-14-2015 07:46 PM
Doovoe
New Member Area - Intro a MUST
8
09-08-2015 05:42 PM
handcuffsready
XK / XKR ( X150 )
7
09-07-2015 01:02 PM
XCrossWindsX
XK8 / XKR ( X100 )
0
09-05-2015 10:58 PM
pnwrs2000
XJ6 & XJ12 Series I, II & III
5
09-03-2015 11:55 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: advance auto hi-jacking


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: