Jaguar Forums - Jaguar Enthusiasts Forum - Conversation Between JagV8 and bdragomir

Go Back  Jaguar Forums - Jaguar Enthusiasts Forum > JagV8
Reload this Page >

Conversation Between JagV8 and bdragomir

Notices
Conversation Between JagV8 and bdragomir
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. bdragomir
    10-06-2017 08:41 PM - permalink
    ...I have no codes or anything (recently had a lambda error caused CEL from entering a little deeper water and getting water on the plug but that should clear by itself), the only mod I have is the caldoofi tube but the rpm was the same prior to installing this. Thank you so much for the help and wish you a great weekend!
  2. bdragomir
    10-06-2017 08:41 PM - permalink
    Hi JagV8, I hope you are well, we exchanged few posts some time ago when I had issues with my 04 STR it turned out it was the engine harness so I got it out and fixed it using pieces from another. I finally got around to having some more time and I want to tend another issue that persists since I got the car 3.5 yr ago, very low idle RPM, the csr runs fine but the RPM when warm sits at 500-550rpm and that causes oil pressure light to come on when at normal temp and at idle, once it reaches 750rpm the oil light turns off... now my question is there any mechanical adjustment for rpm or what is the procedure to raise by 250. btw just in case you'd ask the gas is only premium (93-95) and only shell ...she doesn't like any other, the fuel filter is replaced about 10k miles ago same with air filter and sparkplugs.
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.