Jaguar Forums Feedback & Suggestion Center Need help with Jaguar Forums? Ask here! Have a suggestion to help improve Jaguar Forums? Tell us here....THIS SECTION IS NOT FOR TECHNICAL QUESTIONS

No Avatars or sigs when logged in

 
  #1  
Old 03-11-2017, 02:38 PM
Burt Gummer's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2016
Location: Portland OR
Posts: 1,974
Received 282 Likes on 225 Posts
Default No Avatars or sigs when logged in

Odd - I use Firefox and have never seen other peoples Avatars or my own.

So I tried Explorer - without logging in - and the Avatars are there.

Then I logged in and they went away.

Could my login/acct be restricted in some way? At first I just thought it was something funky with the FF browser.

This is how this post appears once posted. No Avatar or sig.

 
  #2  
Old 03-11-2017, 05:18 PM
GGG's Avatar
GGG
GGG is online now
Join Date: Dec 2011
Location: Durham, UK
Posts: 109,139
Received 10,338 Likes on 8,496 Posts
Default

Burt,

I've moved your question from General Tech Help to Jaguar Forums Feedback & Suggestion Centre forum. This is the place to post questions about the forum.

Your forum account is 'Full access members' so there's no restrictions on posting/viewing applied.

I'm using Firefox 51.0.1 and there's no problem with avatars or signatures appearing.

Interested to see if anyone else has this issue.

Graham
 
  #3  
Old 03-11-2017, 09:35 PM
Burt Gummer's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2016
Location: Portland OR
Posts: 1,974
Received 282 Likes on 225 Posts
Default

Thanks.

Yes when I am logged out my avatar appears as below; login = gone. Sig is never there. Same version of FF, with latest updates.

 
  #4  
Old 03-12-2017, 01:04 AM
Cadillac's Avatar
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Planetarium
Posts: 11,353
Received 603 Likes on 420 Posts
Default

I use Opera and see the op's signature which is 2015 Salsa R
 
The following users liked this post:
GGG (03-12-2017)
  #5  
Old 03-12-2017, 11:29 AM
GGG's Avatar
GGG
GGG is online now
Join Date: Dec 2011
Location: Durham, UK
Posts: 109,139
Received 10,338 Likes on 8,496 Posts
Default

Something unusual going on with these links:

No Avatars or sigs when logged in-browser.jpg

Graham
 
 

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: