General Tech Help Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

Help needed: As-Built / CCF VBF files request for XF X260 (SDD mismatch)

Thread Tools

Search this Thread

Old Apr 20, 2026 | 08:50 AM
ct16jjj's Avatar
|
Junior Member
From: Constanta
Exclamation Help needed: As-Built / CCF VBF files request for XF X260 (SDD mismatch)

Salut tuturor,

sper că cineva cu acces activ la TOPIx mă poate ajuta.

Verificam Jaguarul meu XF (X260) din 2016 cu SDD și am observat o nepotrivire CCF între GWM (Master) și BCM (Backup) - 4 nepotriviri de personalizare. Când mă uit la rezumatul Configurației mașinii din Session Entry, am un „X” roșu sub coloana AS_BUILT.

Deoarece rulez o versiune offline de SDD, software-ul nu se poate conecta la server pentru a descărca automat fișierele VBF/As-Built din fabrică pentru a elimina eroarea.

Ar putea cineva bun să extragă fișierele As-Built originale pentru mașina mea, astfel încât să le pot plasa în folderul SDD și să sincronizez modulele?

VIN-ul meu este: SAJBB4BN7GCY06611

Orice ajutor ar fi extrem de apreciat! Mulțumesc anticipat
!

Reply
Old Apr 20, 2026 | 08:54 AM
ct16jjj's Avatar
|
Junior Member
From: Constanta

Sorry for the first post, my browser's auto-translate messed up the text when I hit submit! Here is the proper English version

Reply
Old Apr 20, 2026 | 07:33 PM
RRpip's Avatar
Junior Member
From: South London

Originally Posted by ct16jjj
Salut tuturor,

sper că cineva cu acces activ la TOPIx mă poate ajuta.

Verificam Jaguarul meu XF (X260) din 2016 cu SDD și am observat o nepotrivire CCF între GWM (Master) și BCM (Backup) - 4 nepotriviri de personalizare. Când mă uit la rezumatul Configurației mașinii din Session Entry, am un „X” roșu sub coloana AS_BUILT.

Deoarece rulez o versiune offline de SDD, software-ul nu se poate conecta la server pentru a descărca automat fișierele VBF/As-Built din fabrică pentru a elimina eroarea.

Ar putea cineva bun să extragă fișierele As-Built originale pentru mașina mea, astfel încât să le pot plasa în folderul SDD și să sincronizez modulele?

VIN-ul meu este: SAJBB4BN7GCY06611

Orice ajutor ar fi extrem de apreciat! Mulțumesc anticipat
!
Short answer: No, not a simple swap. The 10” screen uses a different control module (ICP/IMC) and wiring harness. Just plugging in the bigger screen won’t work it won’t light up or talk to your car’s systems. You’d need the matching module, programming, and likely a new trim piece. Cheaper and easier to look into an aftermarket Android Auto/CarPlay module that keeps your 8” screen.

Reply