When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Witam!
Czy mogę prosić o odpowiedź na pytanie: co to za kontrolka? (oznaczyłem ją znakiem zapytania na załączonym zdjęciu)
Pojawia się ona na desce rozdzielczej samochodu Jaguar S-Type, 3.0, V6 z 2004 roku, nr VIN: SAJAA01P15FN15902n na 3 sekundy po włączeniu zapłonu.
W serwisie Jaguara w Szczecinie nie wiedzą. Umieściłem zapytanie na "JAGUAR FORUM POLAND" i też nikt nie wie. Z specyfikacji tego konkretnego egzemplarza (oryginalny tekst angielski w załączeniu) też nic nie wynika.
Może Państwo coś pomogą?
Z poważaniem: Tadeusz.
Hello!
Can I ask you for an answer to the question: what is this control? (I marked it with a question mark in the attached photo)
It appears on the dashboard of the Jaguar S-Type, 3.0, V6 from 2004, VIN number: SAJAA01P15FN15902n for 3 seconds after the ignition is turned on.
They do not know on the Jaguar website in Szczecin. I placed a query on "JAGUAR FORUM POLAND" and nobody knows either. Nothing follows from the specification of this particular specimen (original English text attached).
Maybe you can help something?
Yours sincerely:
Tadeusz.
Last edited by GGG; Feb 10, 2021 at 05:49 AM.
Reason: Polish to English - courtesy of Google Translator
I don't know what this is, I can only guess. When you find out, I'd love to know.
I ran out to Joyces Jag to look. We do not have it either.
[QUOTE = Robinus; 2352066] Nie wiem, co to jest, mogę się tylko domyślać. Gdy się dowiesz, chciałbym wiedzieć. [/ QUOTE] Wcześniejsze Pobiegłem do Joyces Jag, żeby spojrzeć. My też tego nie mamy.