XJ6 & XJ12 Series I, II & III 1968-1992

vanden plas starting problems

 
  #1  
Old 05-29-2014, 09:12 PM
chitownred's Avatar
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2014
Posts: 23
Received 0 Likes on 0 Posts
Default vanden plas starting problems

hi guys.
newbie here picked up 91 VDP with blinking hood lights and taillights same.
also won`t start.
any thoughts?
 
  #2  
Old 05-29-2014, 09:39 PM
Veteran Member
Join Date: Mar 2008
Location: Pacific Northwest USA
Posts: 20,160
Received 6,562 Likes on 4,864 Posts
Default

Welcome aboard

Repost your question in the 'XJ40' section. This section is for the older XJ6s. The people who know your car best will come along and help. They'll probably want more details than you've provided here.

Cheers
DD
 
The following users liked this post:
chitownred (05-30-2014)
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
toronadomike
XK8 / XKR ( X100 )
10
07-26-2018 03:35 AM
alpecsa
XJ6 & XJ12 Series I, II & III
17
09-07-2015 11:55 AM
tberg
XK / XKR ( X150 )
15
09-07-2015 07:32 AM
David Thompson
New Member Area - Intro a MUST
7
09-03-2015 07:48 PM
XFR_Gold
XF and XFR ( X250 )
2
09-02-2015 12:24 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: vanden plas starting problems


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: