Jaguar Forums Feedback & Suggestion Center Need help with Jaguar Forums? Ask here! Have a suggestion to help improve Jaguar Forums? Tell us here....THIS SECTION IS NOT FOR TECHNICAL QUESTIONS

Fake Amazon Banner

 
  #1  
Old 01-22-2018, 02:22 PM
Unhingd's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2014
Location: Maryland, US
Posts: 13,503
Received 3,122 Likes on 2,357 Posts
Default Fake Amazon Banner

Anyone else having a problem with a fraudulent Amazon banner popping up on this mobile site? Shows up on every other thread I look at, and you canít back up into the forum. Happens only on this forum so I suspect the website has been hacked.
 
  #2  
Old 01-22-2018, 02:35 PM
Join Date: Oct 2009
Location: Perth Ontario Canada
Posts: 11,041
Received 2,200 Likes on 1,803 Posts
Default

Lots of complaints have been registered about the wonky mobile site. Have a look at the feedback section.

I know that Graham is aware but it's now up to Interbrands to fix it.
 
  #3  
Old 01-22-2018, 02:43 PM
malbec's Avatar
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: SW England
Posts: 582
Received 184 Likes on 102 Posts
Default

No ads, have Lionz app on my iPad.
 
  #4  
Old 01-22-2018, 03:02 PM
Suaro's Avatar
Senior Member
Join Date: Jan 2017
Location: Arizona Desert
Posts: 548
Received 82 Likes on 67 Posts
Default

UH, yes same here. I go to history to get around the pop up.
 
  #5  
Old 01-22-2018, 04:02 PM
Member
Join Date: May 2017
Posts: 91
Likes: 0
Received 17 Likes on 13 Posts
Default

I get the "your phone has been infected with 4 viruses" popup/redirect on occasion when visiting from my mobile phone. Does not matter what browser and it even did this after a fresh factory reset. There is certainly an issue with the mobile site that needs to get cleaned up.
 
  #6  
Old 01-22-2018, 04:29 PM
Unhingd's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2014
Location: Maryland, US
Posts: 13,503
Received 3,122 Likes on 2,357 Posts
Default

All good confirmation, guys. Thank you. I have personally seen it on 3 different phones and different OS. It's real aggravating.
 
  #7  
Old 01-22-2018, 04:46 PM
ek993's Avatar
Senior Member
Join Date: Feb 2014
Location: CT
Posts: 760
Received 168 Likes on 126 Posts
Default

Yes been happening for months there is a thread on abusive mobile ads running in the website feedback section.

Seems the site owner either doesnít care or doesnít want to deal with it. They would need to resolve via the third party advertising delivery networks they have contracted with.
 
  #8  
Old 01-22-2018, 05:05 PM
Unhingd's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2014
Location: Maryland, US
Posts: 13,503
Received 3,122 Likes on 2,357 Posts
Default

I wouldn't mind so much if there was a way of recovering the page, but you have to delete the page and reenter the site to get around it.
 
  #9  
Old 01-22-2018, 05:32 PM
FR500GT's Avatar
Senior Member
Join Date: Mar 2017
Location: Orange County, CA
Posts: 737
Received 146 Likes on 102 Posts
Default

Yep it's been happening to me for the last month or two
 
  #10  
Old 01-22-2018, 05:53 PM
Member
Join Date: Oct 2015
Posts: 68
Likes: 0
Received 18 Likes on 13 Posts
Default

This has been happening to me for a couple months, also on the Corvette forum. For The iPhone I download AdGuard, fixed the issue.
 
The following users liked this post:
Unhingd (01-22-2018)
  #11  
Old 01-22-2018, 06:44 PM
Unhingd's Avatar
Veteran Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2014
Location: Maryland, US
Posts: 13,503
Received 3,122 Likes on 2,357 Posts
Default

Originally Posted by Pie944 View Post
This has been happening to me for a couple months, also on the Corvette forum. For The iPhone I download AdGuard, fixed the issue.
Thanks! Works like a charm !!!!
 
  #12  
Old 01-22-2018, 07:44 PM
Senior Member
Join Date: Sep 2016
Location: Wisconsin
Posts: 158
Received 29 Likes on 25 Posts
Default

I have also had this problem; rather irritating.
 
  #13  
Old 01-22-2018, 10:35 PM
Junior Member
Join Date: May 2017
Location: Toronto-Montreal
Posts: 29
Likes: 0
Received 8 Likes on 7 Posts
Default

Epic review
 
  #14  
Old 01-23-2018, 02:44 PM
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Location: Wigan, Lancashire UK
Posts: 640
Received 250 Likes on 183 Posts
Default

Same problem for me
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
steveinfrance
Off Topic
5
03-21-2013 08:33 AM
steveinfrance
Off Topic
12
01-09-2013 02:58 PM
abonano
S-Type / S type R Supercharged V8 ( X200 )
6
07-29-2012 11:35 AM
plums
Off Topic
12
09-24-2011 12:39 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Fake Amazon Banner


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: