Jaguar Forums Feedback & Suggestion Center Need help with Jaguar Forums? Ask here! Have a suggestion to help improve Jaguar Forums? Tell us here....THIS SECTION IS NOT FOR TECHNICAL QUESTIONS

IB Auto Group browser problems - RESOLVED

 
  #1  
Old 06-23-2014, 02:06 AM
Muddydog's Avatar
Thread Starter
Join Date: Nov 2012
Location: Seattle Area
Posts: 2,502
Received 464 Likes on 361 Posts
Default IB Auto Group browser problems - RESOLVED

I've been using the iPhone app "IB Auto Group" since they launched it with good luck, mostly (I've never been able to make the search function work), but recently it's developed two problems:

After I post something the software immediately tells me "this is a duplicate post" forcing me to cancel the post... but it's already accepted it. So that was annoying but still functional.

Now it will no longer let me upload pictures saying it encountered a "parse error". This is unfortunate because it was the quickest way to get pics from my phone to the forum.

It looks like IB Auto Group needs to update their software. Has anyone else been having these problems?
 

Last edited by GGG; 06-24-2014 at 04:58 PM. Reason: add RESOLVED to thread title
  #2  
Old 06-24-2014, 02:26 AM
GGG's Avatar
GGG
GGG is offline
Join Date: Dec 2011
Location: Durham, UK
Posts: 109,133
Received 10,336 Likes on 8,494 Posts
Default

Originally Posted by Muddydog View Post
I've been using the iPhone app "IB Auto Group" since they launched it with good luck, mostly (I've never been able to make the search function work), but recently it's developed two problems:

After I post something the software immediately tells me "this is a duplicate post" forcing me to cancel the post... but it's already accepted it. So that was annoying but still functional.

Now it will no longer let me upload pictures saying it encountered a "parse error". This is unfortunate because it was the quickest way to get pics from my phone to the forum.

It looks like IB Auto Group needs to update their software. Has anyone else been having these problems?
Test reply using smartphone / IB Auto Group.

GGG
 
  #3  
Old 06-24-2014, 02:33 AM
GGG's Avatar
GGG
GGG is offline
Join Date: Dec 2011
Location: Durham, UK
Posts: 109,133
Received 10,336 Likes on 8,494 Posts
Default

Jay,

I've only previously used the IB Auto Group app to test when it first came out but posted #2 above from my Samsung Galaxy 3 to see if I get the same problem as you are having.

The message went straight through with no warnings.

Graham
 
The following users liked this post:
Muddydog (06-24-2014)
  #4  
Old 06-24-2014, 02:55 PM
Muddydog's Avatar
Thread Starter
Join Date: Nov 2012
Location: Seattle Area
Posts: 2,502
Received 464 Likes on 361 Posts
Default

Testing again. I deleted it from my phone and reinstalled it.
 
The following users liked this post:
GGG (06-24-2014)
  #5  
Old 06-24-2014, 02:57 PM
Muddydog's Avatar
Thread Starter
Join Date: Nov 2012
Location: Seattle Area
Posts: 2,502
Received 464 Likes on 361 Posts
Default

Seems to work fine now. Thanks.
 
Attached Thumbnails IB Auto Group browser problems - RESOLVED-image-3896957610.jpg  
  #6  
Old 06-07-2015, 10:42 AM
chXFS's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2012
Location: South Carolina
Posts: 417
Received 90 Likes on 74 Posts
Default

Some threads that I try and look at give me a Parse Error message. I looked at the help section and there is a link for an Admin to sign in and report. Can we fix this? I use the app on my phone all the time. And it's frustrating that I can't look at all the threads.
 
  #7  
Old 07-09-2015, 10:20 PM
Senior Member
Join Date: May 2011
Location: South east
Posts: 909
Received 145 Likes on 115 Posts
Default

Is this really resolved?
 
  #8  
Old 07-09-2015, 10:34 PM
Senior Member
Join Date: May 2011
Location: South east
Posts: 909
Received 145 Likes on 115 Posts
Default

It is definitely not resolved. Problem is ongoing.

This screenshot is from July 9th.
 
Attached Thumbnails IB Auto Group browser problems - RESOLVED-image-1106184652.jpg  
  #9  
Old 07-09-2015, 11:50 PM
Join Date: Jan 2011
Location: Sydney, Australia
Posts: 8,362
Received 3,777 Likes on 2,215 Posts
Default

IB launched a new app instead of fixing the old one.

It's called Garage Talk

i-fail products
https://itunes.apple.com/us/app/gara...964719306?mt=8

Android products
https://play.google.com/store/apps/d...droid.autocomm
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Wolfy
XJ ( X351 )
53
04-06-2019 10:40 PM
Forcedair1
XJ XJ8 / XJR ( X308 )
20
12-07-2018 09:09 AM
TXJagR
F-Type ( X152 )
32
06-20-2016 01:02 PM
lazeebc
New Member Area - Intro a MUST
9
09-05-2015 02:34 AM
pnwrs2000
XJ6 & XJ12 Series I, II & III
5
09-03-2015 11:55 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: IB Auto Group browser problems - RESOLVED


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: