XJ6 & XJ12 Series I, II & III 1968-1992

Problem!

 
  #2  
Old 07-31-2008, 06:46 AM
Jose's Avatar
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Florida
Posts: 5,822
Received 1,338 Likes on 1,088 Posts
Default RE: Problem!

1) a dead battery,

2) or a bad starter Solenoid,

3) or a bad Starter


Jose
 
  #3  
Old 08-02-2008, 03:45 PM
Keith's Avatar
Senior Member
Join Date: Jan 2008
Location: Just outside of Little Rock, Arkansas
Posts: 216
Likes: 0
Received 8 Likes on 8 Posts
Default RE: Problem!

Agree, Jose. Also, battery cables for corrosion and tightness, at both ends. Posts on each side of the firewall for corrosion, and grounds. Cleaning connections will do wonders for these cars.
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jdzubas
XK / XKR ( X150 )
12
10-04-2015 09:14 AM
Clamdigger
XJ XJ6 / XJ8 / XJR ( X350 & X358 )
4
09-12-2015 03:43 PM
mcdutch
XK / XKR ( X150 )
4
09-04-2015 03:38 AM
obwoodie
New Member Area - Intro a MUST
8
09-03-2015 07:45 PM
laserguy
X-Type ( X400 )
3
09-03-2015 02:02 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Problem!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: