X-Type ( X400 ) 2001 - 2009
Sponsored by:
Sponsored by:

vid not written - x400 2.1

 
  #1  
Old 04-12-2019, 02:20 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Location: 20 malvern st lithgow
Posts: 43
Received 0 Likes on 0 Posts
Question vid not written - x400 2.1

when programming pcm as it was a replacement, it completes the programming fine but when the vid is being written it finishes by saying vid was not written. I am using ids/sdd 131.03 with a genuine mongoose and a 20 amp power supply .
The same unit programs keys, resets the immobilizer, everything else as far as I can tell
any advise or direction would be helpful
Many Thanks
John
 
  #2  
Old 04-12-2019, 03:57 PM
Veteran Member
Join Date: Mar 2017
Location: Utah
Posts: 2,898
Received 359 Likes on 335 Posts
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
boringb5
X-Type ( X400 )
2
02-23-2019 10:54 PM
Cambo
F-Type ( X152 )
8
11-27-2014 11:27 PM
aratnam
XK / XKR ( X150 )
3
08-22-2014 11:58 PM
pomosv
XK8 / XKR ( X100 )
41
08-17-2013 01:13 AM
Jag Po'
Off Topic
2
05-24-2010 06:30 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: vid not written - x400 2.1


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: